Service-Tjänster

Vad kan vi bistå med?
Vi är till för att hjälpa dig att skapa en funktionell och inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån dina behov och finns tillgängliga för att på bästa sätt kunna bistå dig i det dagliga arbetet. Vi vill att ni som kund ska känna er trygga, inte bara idag utan också i framtiden med garanterad tillgång på förbrukningsmaterial, reservdelar, programvara och service.
Förutom ett stort nätverk av samarbetspartners och leverantörer har vi kompetenta medarbetare med ett stort engagemang. Vi ger dig kostnadseffektiva lösningar för att du ska kunna investera i din arbetsmiljö på bästa sätt. Några av våra tjänster är inventering, upphandling, kundanpassade lösningar, koncept, projektledning, leverans, finansiering samt efterservice.
Vår solida ekonomi ger oss en unik möjlighet att erbjuda er fördelaktig finansiering. Som kund kan ni alltid vända er direkt till våra säljare för att lägga upp hyres- eller leasingavtal, komplettera eller byta modell mitt under en leasingperiod utan krånglig byråkrati och avgifter.

Kontakta oss

Om du behöver veta något mer eller behöver hjälp, tveka inte att ta kontakt med oss!