Vi söker nu efter nya medarbetare

Se nedan för de olika tjänsterna!

Säljare IT-/Print

Vi söker nu säljare för att förstärka hela vårt distrikt.

Om tjänsten

Som IT-/Print säljare hos Kontorscenter arbetar du självständigt med hela behovsanalysen och säljprocessen. Du ansvarar för affären från bearbetning till avslut där du med din tekniska kunskap kan rådgiva kunden i rätt riktning i vilka tjänster och produkter de behöver för att få en optimal helhetslösning, helt enkelt – rätt IT med maximalt värde. Du kommer framförallt att jobba med bearbetning av nya kunder men även hjälpa till att utveckla befintliga. Du har fokus på att helheten för teknikval och att lösningen går i linje med våra långsiktiga strategier. Arbetet sker i nära samarbete med Vd och försäljningschef.

Du bidrar dessutom med nyskapande idéer för att utveckla vår säljorganisation, dess tjänster och processer.

Tjänsteresor förekommer och du rör dig i ditt distrikt med bil, du utgår från vårt kontor i Hudiksvall.

Vi erbjuder

På Kontorscenter arbetar genuint trevliga människor som är roliga, kompetenta och engagerade. Vi bejakar medarbetarens drivkrafter och genom att låta dig som medarbetare påverka vad som ska göras, hur det ska utföras, med vem och när ger vi dig möjlighet till självstyre i ditt dagliga arbete.

Din profil

Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet då det krävs för en trovärdig dialog med kunden.

Vi ser som fördel om du har erfarenhet av Teknisk tjänsteförsäljning, IT-rådgivning eller liknande, gärna inom IT-/Print Management, hosting, virtualisering, smarta mötesrum etc. Vi ser gärna att du har utbildning inom IT men det är inget krav.

Meriterande för jobbet är ett eget etablerat nätverk mot små-/medelstora företag. Det är här vi vill växa!

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, liksom B-körkort.

Nyfiken?

Anställningen är tillsvidare med omfattning heltid och tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Skicka din ansökan till ansokan@kch.se, märk med IT-säljare.

Välkommen till ett lokalt kundnära företag med den stora organisationens resurser!